LOS MEDANOS COLLEGE ASSOCIATED STUDENTS SENATE MEETING AGENDA DATE: 09/09/2019 TIME: 1:00 pm – 3:00pm LOCATION: CC1-114

***Please consider: All proposals should be discussion items prior to submission for action as this will allow the board to make betterinformed decisions.

President: Thyra CobbsVice President: Shagoofa KhanCommissioner of Campus Events: Alyssa ComptonCommissioner of Publicity & Outreach: Deborah TatmonTreasure: VACANTSenators: Jessica Wilson, Christian Ortiz,Xuanwen Hao, Priscilla Tatmon, Chisom InwunzeTreasure: VACANTSenators: Jessica Wilson, Christian Ortiz,

Student Representatives: VACANT Minute Taker: VACANT Guests: Tanisha Maxwell, Felero Smith

[tem#	Topic/Activity	Lead	Time	Outcome
1.	Call to Order	T. Cobbs	2 min.	Action
	Establishment of Quorum: Roll Call		1:00-1:02	
2.	Approve:	T. Cobbs	8 min.	Information/Discussion/
	a) Agenda: Approval		1:02-1:10	ACTION
	b) Minutes: Approval of 8/26/2019 meeting			
	Business: Reports			
	Public Comment: Reserved for members of the public to address the Senate and	T. Cobbs	10 min.	Information
	Senators may respond as summarized below: (no more than 2 minutes on each item)		1:10-1:20	
	* Senators may briefly respond to statements made or questions posed by persons			
	making public comment;			
	* The public may ask question for clarification or make a brief announcement;			
	provide a reference to senate or other resources for factual information; request			
	senate to report back to the public at a later meeting; and/or request an agenda item			
	for future agenda.			
	(Government Code Section 54954.2(a))			
	Officers & Senators Reports / Updates:	T. Cobbs	5 min.	Information
	At this time Officers & Senators will give their weekly report.		1:20-1:25	
5.	Advisor Report:	T. Archaga	10 min.	Information/Discussion
	At this time the Advisor will give his weekly report.		1:25-1:35	
	Committee Reports:	T. Cobbs	5 min.	Information
	Senate members will report decisions and discussions that we made in their		1:35-1:40	
	respective committee(s).			

LOS MEDANOS COLLEGE ASSOCIATED STUDENTS SENATE MEETING AGENDA

DATE: 09/09/2019 TIME: 1:00 pm – 3:00pm LOCATION: CC1-114

***Please consider: All proposals should be discussion items prior to submission for action as this will allow the board to make betterinformed decisions.

	<u>New Business:</u>			
7.	Accreditation Standards The Senate will review and discuss the Accreditation Standards along with its timeline.	T. Cobbs	10 min. 1:40-1:50	Information/Discussion
8.	Athletics Building Updates President Cobbs will briefly provide updates on Fitness Center with the Senate.	T. Cobbs	5 min. 1:50-1:55	Information/Discussion
9.	Senator Interview: Felero Smith The Senate will interview Felero Smith for a senator position	T. Cobbs	10 min. 1:55-2:05	Information/Discussion
10.	Vice President Introduction: Tanisha Maxwell The senate will welcome Dr. Maxwell and provide updates	T. Cobbs	10min. 2:05-2:15	Information/Discussion
11.	Budget Update The Senate will vote on the revised budget	T. Cobbs	10 min. 2:15-2:25	Information/Discussion/ ACTION
12.	IMPACT CONFERENCE The Senate will vote of funding for the Impact Leadership Conference on October 18, 2019	T. Cobbs	10 min. 2:25-2:35	Information/Discussion ACTION
13	Brentwood Campus Survey The Senate was asked by IDEA Committee to survey Brentwood Center about engagement and what students feel about their LMC experience.	T. Cobbs	15 Minutes 2:35-2:50	Information/Discussion
14	Tabling for LMCAS The Senate will discuss outreach opportunities for the fall semester	T. Cobbs	10 Minutes 2:50-3:00	Information/Discussion
15	Adjournment or Continue	T. Cobbs	1 Minute 3:00-	ACTION